Fokus Digital Services

Запишете се още сега, за да участвате в
Събитието за обмяна на опит! Повече за него - по-долу ⇩

Влезте в клуба на успешните счетоводители и ТРЗ-та!

Присъединете се към общността на професионалистите без глоби:

Защо да членувате в Клуб РС Издателство?

Защото печелите:

➤ Отстъпки от цените на:
- всяко наше издание
- всяка наша абонаментна услуга
- всеки наш семинар

➤ Безплатна доставка на всяко закупено издание

➤ Първи ще научавате за специалните ни оферти

➤ БЕЗПЛАТНО ще участвате на ежегодното ни събитие за обмяна на опит

Пълния списък с предимства за всеки от вариантите на членство вижте в таблицата по-долу!

По случай 7-мата годишнина на РС Издателство и Бизнес консултации Ви каним да се присъедините към избрана група успешни счетоводители и ТРЗ-служители: Клуб РС Издателство!


Не просто ще станете част от общността на успешни професионалисти в счетоводната и ТРЗ-област, но и ще получите специални привилегии, предназначени само за членове на клуба!
 

Внимание! Ако се присъедините сега, ще участвате в Събитието за обмяна на опит на 21 юни 2019 в София! Събитието е предназначено САМО за членове на Клуба!

 

На събитието ще обмените опит със свои колеги счетоводители и ТРЗ служители от цялата страна и с част от експертите на Портал Счетоводство и Портал ТРЗ Нормативи.

За членове на Клуб РС Издателство участието е напълно БЕЗПЛАТНО!

Програма на Събитието:

Регистрация: 8:45-9:00

9:00-9:30 – Кратка презентация на РС Издателство и Бизнес Консултации и предимствата на Клуб РС Издателство

9:30 – 11:30 – отговори на въпроси по ЗДДС, ЗКПО, осчетоводяване и Наредба Н-18 - експерти Елена Илиева и Алиция Профирова

11:30 – 12:00 – Кафе пауза

12:00 -13:00 – експерт Евгени Рангелов ще презентира своята нова книга и ще отговаря на Ваши въпроси

13:00 – 13:15 – Почивка


13:15 -15:00 - Отговори на казуси по темите: сключване, регистриране и прекратяване на трудови договори; отпуски; командироване; Осигуряване на чужденци в България и на българи, работещи в държави-членки на ЕС; осигуряване на различните категории работници или служители; СИРВ - експерт Красимира Гергева


Всеки участник на Събитието ще може да зададе свой въпрос и да получи отговор от експерт веднага. За да си гарантирате отговор обаче (ако казусът Ви е по-сложен) – изпратете ни го на имейл info@biznesidei.bg предварително до  14 юни 2019 г.


Повече за експертите, с които ще се срещнете на Събитието:
 

Елена Илиева Завършва "Международни икономически отношения" в УНСС, гр. София. Дълги години работи в сферата на външната търговия. Занимава се със счетоводство и данъчни консултации от 7 години. Експерт за Клуб Счетоводство и Портал Счетоводство от 2013 г. по въпросите за данъци и такси, ДДС и счетоводство. Съавтор на редица счетоводни, данъчни и ДДС издания, лектор на редица данъчни семинари.
Алиция Профирова Магистър по счетоводство във ВИИ "Карл Маркс", сега УНСС. Дипломиран експерт счетоводител от 1992 година. Дългогодишен стаж и опит в областта на счетоводството и данъчното законодателство.
Евгени Рангелов Магистър по "Финанси и кредит". Целият му трудов стаж е свързан със строителството. Като Финансов директор на Министерството на строителството дълги години ръководи методологията на отрасъла. Сътрудничи на специализираните периодични издания по въпросите на счетоводството, данъците, отчитането на сделките с недвижими имоти, финансите и икономиката на строителството. Има голям брой печатни издания, в сътрудничество с редица специализирани издателства в тази област. Лектор е в курсове и семинари за квалификация на счетоводители и специалисти от строителството по счетоводната отчетност, данъчното облагане, отчитането на търговски договори и пр.
Красимира Гергева Магистър по Икономика. От 2008 г. работи като експерт управление на човешките ресурси и предоставя payroll услуги на фирми. Специалист в изготвяне на месечни ведомости, декларация обр.1 и 6 към НАП, месечни, тримесечни и годишни отчети към НСИ, изготвяне на месечни и годишни отчети за лицата по извънтрудови правоотношения, изготвяне на запитвания към НАП, НОИ, МТСП по различни казуси, проверка и изчистване на данъчно-осигурителните сметки на клиентите, изготвяне на различни процедури за дейности свързани с УЧР, подготвяне на длъжностни характеристики, провеждане на обучения по ТРЗ, ежедневно проследяване на промените в законодателството, както и промените в проект, консултации по трудово-правни и осигурителни казуси. Експерт за Портал ТРЗ Нормативи от 2014 г. Съавтор на редица издания на РС Издателство и Бизнес Консултации.


Какви са вариантите за членство:

Привилегии, срок, цена Програма Минимум Програма Стандарт Програма Максимум
Намаление за всички издания на РС Издателство и Бизнес Консултации 5 лв. 5 лв. 5 лв.
Отстъпка за участие в семинари 10% 15% 20%
Отстъпка за абонаменти
(www.portalschetovodstvo.bg, www.portaltrznormativi.bg, Съветник Данъци и такси на моята фирма, Съветник ТРЗ и осигуряване от А до Я, Електронно списание "7 дни счетоводство и данъци: Какво ново?", Счетоводно списание "10 с ДДС")
10% 15% 20%
Консултации с експерти по темите счетоводство, данъци, ТРЗ, GDPR 0 5 10
Безплатна доставка с куриер на Спиди при поръчка на издания Да Да Да
Първи ще научавате за новите промоции и събития по имейл и във фейсбук Да Да Да
Възможност да запазите издания на определена цена Да Да Да
Членство към фейсбук група за споделяне на опит с други членове Да Да Да
Участие в БЕЗПЛАТНО събитие само за членове отново за обмяна на опит – веднъж годишно Да Да Да
Срок на членството 12 месеца
от датата на заплащане на членството

12 месеца
от датата на заплащане на членството

24 месеца
от датата на заплащане на членството

Цена с ДДС 72 лв. 216 лв. 402 лв.

Не пропускайте да се присъедините към Клуб РС Издателство още сега!

Станете част от общността на Вашите колеги счетоводители и ТРЗ служители. Възползвайте се от предимствата, които не получава никой друг - само членовете на клуба!

Внимание! Всеки член, след заплащане на членство, ще получи специален сертификат, който удостоверява това, че е член на клуба, срока на членството и правата му като член.

Членството е поименно и важи само за 1 конкретно лице.


Ако желаете да Ви издадем фактура, въведете данните на фирмата на Стъпка 2.

РС Издателство и Бизнес Консултации – Кои сме ние?

Създадена през 2011 година, нашата компания вече 7 години предлага експертна литература в областите счетоводство, трудово право и мениджмънт.

Разчитайки на нас, можете да получите практическа помощ чрез:
електронни книги на CD - с възможност за безплатни актуализации с допълнителни статии и казуси;
печатни издания - текстове на закони и решения на реални казуси;
персонални консултации със специалисти в два онлайн портала - Портал Счетоводство (www.portalschetovodstvo.bg) и Портал ТРЗ Нормативи (www.portaltrznormativi.bg).

Стремежът ни е да правим своите клиенти по-успешни, по-компетентни, по-големи професионалисти.

Работим с екип утвърдени експерти от градовете София, Варна, Русе, Габрово, Пловдив. Сред тях се нареждат проф. д-р Стоян Дурин, Елена Илиева, Наталия Василева, Ели Марова, Красимира Гергева, Трендафил Василев, Пламен Ангелов, Василена Христова, Аспасия Петкова, Христо Досев и др. С тяхно съдействие Ви предоставяме най-ценния тип решения – практическите - във всяка една от трите сфери. Такива, каквито можете без колебания и съмнения да приложите в своята работа.

Свържете се с нас на електронен адрес info@biznesidei.bg и телефони + 359 877 954 760; + 359 889 333 639

Други наши продукти можете да откриете на www.straton.bg.

Форма за поръчка

Поставете отметка на желаните продукти:

Попълнете

Телефонният Ви номер е необходим, за да се свържем с Вас относно Вашата заявка .
Предоставените от Вас данни са лични и попадат под специална защита, по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679. Давам съгласието си "РС издателство и бизнес консултации" ЕООД да събира и обработва попълнените данни в този талон. Информационна бележка!!

Условия за връщане и рекламация

* Полетата маркирани със звездичка са задължителни!

ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ